• Åndelig krigføring i endetiden

Åndelig krigføring i endetiden

av Derek Prince

  • Kr 250,-

Antall

Hvordan overvinne det onde i disse mørke dager?

Ettersom tiden for Jesu gjenkomst nærmer seg, blusser den åndelige krigen mellom det gode og det onde opp. Bevisene sees over alt: Korrupsjon, bruk av våpen, folkemord, borgerkriger, falske profeter og økt forfølgelse. Fienden er på frammars. 

Men Gud er også i bevegelse, påkraftfulle måter, og vi kan sluttes til hans arbeid. Bibelen siar at vi skal overvinne det onde med det gode. Derek Prince hjelper deg til å forstå den økende krigføringen som foregår der du bor, slik at du kan være med å vise Guds godhet i verden. Du lærer hvordan du kan gjenopprette og bruke de våpen Gud har gitt deg og hvordan du kan gå ikledd Guds autoritet i Kristus Jesus. 

Mer om Derek prince: Derek Prince (1915-2003) - en av verdens mest anerkjente bibellærere og forfatter. Han skrev over 50 bøker, over 450 audio og 150 DVD-er. Mange av disse er oversatt og publisert til mer enn 80 land.Hans undervisning er fremdeles dagsaktuell, og globalt er det i dag mange nasjonale DPM-kontorer som viderefører hans undervisning, deriblant Derek Prince Ministries NORGE. Derek Prince var født i India av britiske foreldre. Han tok utdannelse i gresk og latin ved Eton College og Cambridge University i England. I tillegg tok han utdannelse i moderne filosofi ved King’s College. Han studerte også hebraisk og arameisk, begge ved Cambridge University og the Hebrew University in Jerusalem. I tillegg behersket han flere andre språk.

Bokdetaljer
Forfatter Derek Prince
Forlag Derek Prince
ISBN 978-82-92373-81-1
Innbinding Pocket
Antall sider 168

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra