• En slåsskjempe blir til

En slåsskjempe blir til

av Hege Elisabeth Oustorp

  • Kr 279,-

  • Forlag: Partner
  • Tilgjengelighet: 296
Antall

En historie som beskriver hvor ødeleggende og livsforvandlende mobbing kan være for et menneske. Hannah flytter til Alta sammen med familien sin. Uansett hvor mye hun ønsker å bli akseptert for den hun er på skolen og ellers, lykkes hun ikke. I stedet blir hun både utestengt og mobbet, og det ikke bare av medelevene – selv lærerne er med på å trykke Hannah ned. Ingen får mobberne til å stoppe. Til slutt blir det nok for Hannah. Hun tar saken i egne hender – bokstavelig talt i egne hender.

Boka kan med fordel leses i skoleklasser. De siste sidene inneholder spørsmål som kan brukes til å starte samtaler rundt temaet.

Hege E. T. Slettli Oustorp er født i Oslo i 1968, oppvokst i Alta, men bor nå på Hamar. Hun er utdannet spesialpedagog og kunst- og håndverkslærer, i tillegg til keramikker. Etter en allsidig arbeidskarriere først som barnehagelærer, siden som lærer i skolen, debuterer hun som forfatter. Hun er mor til fire og mormor til to. Hege har selv opplevd mobbing og brenner for å forebygge dette i skolen og i samfunnet.

Les utdrag fra boken

Bokdetaljer
Forfatter Hege Elisabeth Oustorp
Forlag Partner forlag
ISBN 9788284020143
Innbinding Pocket med klaffer
Antall sider 132

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra