• Epleblomsten

Epleblomsten

av George Eduard og Katrine Hiis

  • Kr 199,-

Antall

Epleblomsten av Georg Eduard og Katrine Hiis

Barnebok for alderen 4+

Det var en gang en epleblomst som var veldig glad i seg selv og lite opptatt av alle rundt seg. Den brydde seg ikke om skyene eller himmelen, og den la ikke merke til eplehagen, blomstene, biene eller sommerfuglene. En dag oppdaget epleblomsten at den ikke hadde et like stort eplehjerte som de andre blomstene i epletreet. Epleblomsten er en varm fortelling om tilgivelse og vennskap, om ikke å være for selvopptatt, og om at Gud kan hjelpe selv en liten epleblomst.

Anbefaling:

«Dette er en vakker bok om hvordan noe smått kan bli stort når vi legger det i Guds hender.» 
Ragnhild Hiis Ånestad Gründer og leder av Soul Children-bevegelsen

 

Forfatter og illustratør

Georg Eduard (f. 1966) er prest og lærer i Skien. Han har studert teologi i Tyskland. Georg er glad i fortellinger og  billedbøker, og synes det er spesielt flott når han kan lese sammen med barn. Barn kommer med utfordrende spørsmål og finner ofte enkle svar. Slik oppstår gode og dype samtaler.

Katrine Hiis (f. 1979) er fra Kragerø, men hun er bosatt i Skien. Hun er utdannet lektor, med master i formgiving, kunst  og håndverk. Hun har i mange år jobbet som billedkunstner ved siden av studier og arbeid,
men har i den senere tid utviklet en stor interesse for illustrasjon. Katrine brenner for å engasjere, oppmuntre og glede andre gjennom sin kunst.

 

Les utdrag fra boken:

Bokdetaljer
Forfatter George Eduard og Katrine Hiis
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-050-1
Innbinding Innbundet
Antall sider 56

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra