• For en tid som denne – Fortellinger om bibelske personer

For en tid som denne – Fortellinger om bibelske personer

av Unni Westli

  • Kr 289,-

Antall

For en tid som denne – Fortellinger om bibelske personer

Av Unni Westli

En samling med fortellinger. Fortellingene handler alle om mennesker som er nevnt i Bibelen, men som vi vet svært lite om. Utgangspunktet for fortellingene er hentet fra det som står om dem i Bibelen, men fortellingene er ellers fri fantasi.
Målet med fortellingene er ikke å gi ny eller dypere kunnskap og forståelse av bibelhistoriene, men å levendegjøre noen personer og gi rom for følelser og refleksjoner rundt hvem disse menneskene var og hvorfor de valgte å handle som de gjorde.
Fortellingene handler både om mennesker som følger Gud og hans vei, om mennesker som har lite refleksjon om at de møter Gud i det hele tatt, og mennesker som velger å avvise Gud og hans vilje. I fortellingene gis ingen vurderinger av valgene som tas. Men jeg håper og tror at fortellingene åpner opp for leserens egne tanker og refleksjoner.

Om forfatteren: Unni Westli er pastor, og hun har vært skribent i Frikirkens magasin Budbæreren gjennom mange år. Hun arbeidet tidligere i Frikirken sentralt, men har nå funnet sitt tilholdssted i Randesund Frikirke. 

Les utdrag fra boken her: 

 

Bokdetaljer
Forfatter Unni Westli
Forlag Ventura forlag
ISBN 978-82-8365-148-5
Innbinding Storpocket med klaffer
Antall sider 284

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra