• Hans Nielsen Hauge : Fakkelbæreren

Hans Nielsen Hauge : Fakkelbæreren

av Inger Anna M. Drangsholt

  • Kr 249,-

Antall

Forfatter: Inger Anna M. Drangsholt

Norske kristne helter

Hans Nielsen Hauge (1771-1724)
Inspirerende, sanne historier om menn og kvinner som fulgte Guds kall.

Lett og gripende skrevet – fint fra 12 år og oppover.

En engstelig guttunge, senere en engasjert forkynner, leder og gründer. Hauge ante ikke hvilken innflytelse han skulle få på det norske samfunnet. 250 år etter at han ble født er han fremdeles aktuell. I denne skjønnlitterære biografien får vi et nært møte med bondesønnen som fikk et sterkt kall fra Gud.

 

Anbefalinger

«En fantastisk fin bok om Hans Nielsen Hauge, en av de personene som har hatt størst betydning i norgeshistorien. Denne boken gir en levende og bred skildring av bondegutten som Gud fikk bruke på så mange måter. Godt og forfriskende skrevet, først og fremst for ungdom. Men den kan også leses med stort utbytte av voksne. I høyeste grad er boken også oppbyggelig. Ta og les!»
Boe Johannes Hermansen, prest, journalist og styremedlem i Hauge 2021

 

«Bokens forfatter har på en glitrende og lettlest måte klart å fremstille den kampen Hans Nielsen Hauge kjempet – både med seg selv og med tidsånden som regjerte i datidens geistlighet og i samfunnet. Boken anbefales på det varmeste for ungdom og voksne i alle aldre!»
Arild Gulbrandsen, styremedlem i Haugeinstituttet

«Boken om Hans Nielsen Hauge er en rørende og interessant fortelling. Inger Anna skriver på en slik måte som gjør det kjekt, spesielt for ungdommer, å lese boken. I tillegg er boken så spennende at det nesten er umulig å legge den fra seg. Boken får tydelig frem alt det fantastiske Hauge har gjort for landet vårt. Jeg syns det var til stor inspirasjon at Hauge var så fast i troen. Jeg vil virkelig anbefale boken til andre, slik at andre også kan få ta del i historien om Hauge.»
Gina Renate Helvig, 15 år

«Boken er velskrevet og inneholder mye drama og spenning. Leserne vil få ta del i sterke opplevelser som Hans Nielsen Hauge opplevde som barn, ungdom og voksen.»
Tom Kjetil Murberg, medhjelper i Haugeinstituttet

«Friskt og spennende om Hans Nielsen Hauge. Boken gir et realistisk inntrykk av Hauges liv, og burde fenge leseren til siste slutt. Den anbefales på det beste.»
Peter Tore Gabrielsen, selvstendig næringsdrivende, gründer

«Boken er veldig engasjerende og levende skrevet, med gode situasjonsbeskrivelser og interessante detaljer!»
Alf Ivar Hauge, tipp, tipp oldesønn (Hans Nielsen er hans tipp, tipp oldefar – 5 generasjoner)

Bokdetaljer
Forfatter Inger Anna M. Drangsholt
Forlag Proklamedia
ISBN 9788271996369
Innbinding Pocket
Antall sider 284

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra