Jesus vant og vi vil vinne

av Stig Magne Heitmann

  • Kr 279,-

Antall

Jesus vant og vi vil vinne

Av Stig Magne Heitmann

 

Bibelen sier mye om forfølgelse, både gjennom beretninger og lære. Men hva er den dypeste årsaken? Forfatteren tar deg med til noen av kirkefedrenes forklaringer av protevangeliet, forhistorien til evangeliene. Og det er denne sammenhengen. Stig Magne har arbeidet med. Leseren blir tatt med på en reise gjennom Bibelen for å se om det kan finnes spor etter protevangeliet. Mønsteret blir tydeligere og tydeligere. Det går som en rød tråd gjennom hele Bibelen, helt til den fullkomne seieren for kvinnens ætt som proklameres på de siste sider i Åpenbaringsboken.

Stig Magne Heitmann (fødd 20. april 1952) var generalsekretær i Åpne Dører fra 1. august 2008, da han overtok stillingen etter Jan Robert Madsen. Han sluttet som generalsekretær i 2012, men fortsatte i organisasjonen som informasjonsleder.

Boken er godkjent for K-Stud

Studiespørsmål med inntil 16 samlinger. 

”Boka er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter boka kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt på: tlf. 23 08 14 70, e-post. post@k-stud.no

Søknad om støtte sendes elektronisk, se www.k-stud.no, søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!

Søknadsfrister tilskudd
Søknadsfrist for tilskudd er 3 måneder etter avsluttet kurs/gruppe. For kurs/gruppe avsluttet etter 30. september, er fristen 15. januar året etter.

Les utdrag fra boken:

Bokdetaljer
Forfatter Stig Magne Heitmann
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-111-9
Innbinding Pocket med klaffer
Antall sider 300

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra