Kan vi skylde på Gud?

av Gregory Boyd

  • Kr 249,-

Antall

Hvorfor måtte dette hende meg?

Hvorfor grep ikke Gud inn?

Har jeg ikke nok tro? Er det noe galt med meg?

Kan vi skylde på Gud?

 

Dette er fortvilede spørsmål vi stiller oss gjennom livet. Disse spørsmålene er det Gregory Boyd drister seg til å svare på i denne boka. Med eksempler fra daglig livet lar han oss bli med inn i sjelesørgerens rom. Ved enkle betraktninger og en dypere bibelsk gjennomgang trøster og opplyser han oss om Guds vesen, hans allmakt og kjærlighet i møte med denne verden.

Det Gud gjør, sier Boyd, er å beordre sin velsignelse inn i tragedien, så fremtiden blir en vandring sammen med ham som alltid elsker oss.

 

Gregory A. Boyd er født i 1957 og har siden 90-tallet

utgitt mer enn 20 bøker som omhandler viktige spørsmål om den kristne tro og våre liv som kristne i verden. Han har i USA blitt ansett som en av de viktigste forsvarere av kristen tenking i dagens samfunn. Han er bosatt i St. Paul, Minnesota, hvor han er senior pastor i Woodland Hills Church.

Hans mest kjente bøker er Brev fra en skeptiker (Proklamedia) fra 1994 og The Myth of a Christian Nation fra 2005, samt denne, Is God to Blame fra 2003. Søker man opp Greg Boyd på YouTube, finner man en rekke opptak av hans taler og undervisning.

Bla i boka:

Bokdetaljer
Forfatter Gregory Boyd
Forlag Ventura
ISBN 9788283650730
Innbinding Innbundet
Antall sider 142

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra