• Men livet seiret

Men livet seiret

Mannen med 20 liv

av Arne Melhus

  • Kr 149,-

  •   Kr 249,-
Antall

«Jeg har mange ganger de senere år forundret meg over hvordan det har vært mulig å berge livet gjennom så mange hendelser i form av ulykker og sykdom. Jeg har så uendelig mye å takke Gud for. For en tid siden sa en i familien at Gud ikke hadde vært særlig snill mot meg som lot meg rammes av alle disse problemene. Men det er jo nettopp snill og kjærlig han har vært. Han har berget meg ut av ulykkene med livet i behold. Skulle så ikke jeg være fylt av takk?»
– Arne Melhus

Arne Melhus tar oss med til oppveksten i Bardu-området. Han fikk raskt erfare livet i en tøff, men god barndom. Han vokste opp i et naturrikt område hvor turer med jakt og fiske ble en naturlig del av livet. På slutten av 1980-tallet opplevde han en krise som medførte at han overga seg til Jesus på fellesmøtene i Kristiansand. Denne hendelsen førte ham inn i en spennende vandring hvor han hadde Gud med på laget.

Arne Melhus  (1940-2018)  vokste opp på gården Helland i Bardu – han har senere bodd både i  Bindalen, Steinkjer, Stavanger, Kristiansand og Søgne. Gjennom sin karriere som bygningsingeniør har han gitt flere hundre familier nytt hus. Sammen med sin kone Gerd har de tre barn og ni barnebarn.

 

Anbefalinger

«Men livet seiret er en ærlig historie fra norsk virkelighet, og samtidig en sterk troshistorie.»
– Jan Gossner

«Det var med stor spenning og dyp interesse jeg leste boken skrevet av min gode venn Arne. Vi har i mange år hatt et fortrolig forhold med hverandre. Arne er en grundig og seriøs mann, også når han skriver om sin livserfaring. Det er trostyrkende å lese om hans omvendelse og livet med Gud. Jeg ønsker at boken må bli til glede for mange lesere.»

– Frithjof Bay Gundersen

«Da jeg leste boken Men livet seiret ble jeg rørt og takknemlig over å bli påminnet om hvor godt forbilde Arne har vært og er for andre og meg selv. Boken viser livets realiteter – både timelig og åndelig. Takk, min gode venn!»

– Finn Frestad

Bokdetaljer
Undertittel Mannen med 20 liv
Forfatter Arne Melhus
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-029-7
Innbinding Innbundet
Antall sider 208

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra