Det nye Babylon - Hvordan Vesten mistet sin storhet

av Hanne Nabintu Herland

  • Kr 349,-

Antall

Det nye Babylon – Hvordan Vesten mistet sin storhet

Utgivelse: Ca 20.08.2018

Hanne Nabintu Herland går til motangrep på den totalitære og ekstrem-liberale samfunnseliten som har gjennom syret vår kultur de siste tiårene. Boken viser hvordan de verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, ble i stor grad byttet ut med grådighet, materialisme og egoisme. Samfunnet er i et markant forfall og bærer preg av en bemerkelses­ verdig jantelov og fryktkultur med mediesensur, hedonisme, et­niske konflikter og raseskiller, en destruktiv feminisme og fa­miliens dramatiske sammenbrudd. De internasjonale elitene har «stjålet» demokratiet vårt og drevet oss inn i en ny globalistisk struktur. Man har endret definisjonen på hva som er rett og alt.
Boken forklarer hvordan denne prosessen skjedde og trekker frem viktige filosofers og forfatteres bidrag på en måte som gjør at du får en lettfattelig oversikt, samt skarpe analyser av drivkref­ tene bak denne destruktive utviklingen. Mange snakker nå om at den vestlige kulturen står for fall, slik Romerriket kom og gikk. Men, det er alltid håp.  Denne boken beskriver hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase. 

«Det er ikke de kriminelle som er den egentlige faren, men den nasjonale galskapen, skapt gjennom en bevisst metodisk nedbryting av hva som er rett og galt.»

Carl J. Hambro, Stortingspresident
I saw it happen in Norway, 1940

Om forfatteren: Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker og best­selgende forfatter, grunnlegger av Herland Rapporten, kjent fra media som en fryktløs samfunns­kritiker og anti­krigsaktivist, en markant motstander av politisk korrekthet og jantelovstenkning. Hun hevder at demokratiene våre er overtatt av en globalis­ tisk, ekstrem­liberal elite som ikke lenger lytter til folket. 

www.hannenabintuherland.com

Bokdetaljer
Forfatter Hanne Nabintu Herland
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-048-8
Innbinding Inbundet
Antall sider 300?

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra