Oppdraget

av Ole Bjørn Urne

  • Kr 249,-

  • Forlag: Partner
  • Tilgjengelighet: 50
Antall

Oppdraget - Gud, er du til, så svar meg?

En selvbiografi skrevet av Ole Bjørn Urne

En spennende historie godt fortalt fra en tid som var preget av vekkelse. Fortalt av én som levde historien og selv var en del av den. Ole Bjørn Urne har skrevet en innholdsrik bok om sitt liv, kall og tjeneste. Det er et viktig avsnitt av moderne kirkehistorie hvor han har bidratt med å skrive åpent og personlig. Han deler sine opplevelser av det kallet som han fikk som en ung gutt, et kall som har berørt mange mennesker både i Norge og andre deler av verden. 
Med et så radikalt budskap og med et kall blant mennesker med en broket fortid, har det selvsagt ikke bare vært en dans på roser å bygge det som Senteret har utrettet. Det har lært kamper og motgang. Og viktigst av alt: hvordan man kommer igjennom kampene uten å få krigsskader, men heller blir formet og dannet for tjenesten i Guds rike. I denne boken er det mye gull.

Anbefaling

«Det jeg har sett og lest fra Ole Bjørns egen hånd, gir en god smak. Han gir oss innblikk i sitt liv i denne boken, og har også levert stafetten til andre som kan bygge videre på det han har fått nåde til å legge en god grunnvoll for.»
Aage Martin Åleskjær, grunnlegger av Oslo Kristne Senter

Bla i boka her:

Bokdetaljer
Forfatter Ole Bjørn Urne
Forlag Partner forlag
Innbinding Pocket
Antall sider 220

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra