På jakt etter Salomos tempel

av Robert Cornuke

  • Kr 249,-

Antall

Robert Cornuke sender sjokkbølger gjennom den jødiske, muslimske og kristne verden med sine nye oppdagelser.

Hva om tempelhøyden i Jerusalem ikke er stedet der Salomos og Herodes templer lå? Hva om steinene i Klagemuren ikke er der tradisjonen tilsier?

I denne originale og spennende boken hevder forfatteren med støtte fra arkeologiske utgravninger og Bibelens ord at tempelets virkelige beliggenhet ikke er der tradisjonen lærer oss. Boken er uunnværlig for alle som ønsker å se Israel og Midtøsten i Bibelens profetiske lys.

«Ingen tomt i verden er vel så omstridt og ettertraktet som akkurat Tempelhøyden. Folk har slåss om den i utallige kriger i 3000 år. Muligens har mer blod blitt utøst her i kampen om eierskap og kontroll av den tradisjonelle Tempelhøyden, enn noe annet sted på kloden. Men jeg og noen andre tror faktisk at tempelet aldri lå der. Dessverre har legenden som plasserer den der fått stå uimotsagt så lenge at tradisjonen liksom har forseglet sannheten i en bortglemt grav.» – Robert Cornuke

«La oss legge ut på eventyr, med Bibel en i den ene hånden og en spade i den andre, og grave opp noen nedgravde bibelske historieskatter. Vi skal krype gjennom trange tunneler, som bare de gamle profetene kjente, på jakt etter Salomos og Herodes’ tapte templer. Vi skal løfte et stearinlys inni historiens dunkle avkroker og prøve å avdekke hemmelig heter om Paktens ark og nådestolen av rent gull, og se på deres profetiske tilknytning til det fremtidige tusenårs-tempelet. Alt kommer for dagen med tidens og Bibelens hjelp.»

ROBERT CORNUKE er president i  e Bible Archaeology Search and Exploration (BASE) Institute. Han har deltatt i over 50 ekspedisjoner og leter etter tapte steder som er beskrevet i Bibelen. Han har vært omtalt av blant annet ABC, FOX, CNN, National Geographic og History Channel. Bob er tidligere politietterforsker. Han har skrevet ni bøker, blant annet På jakt etter Guds  ell, utgitt på norsk. Han bor i Colorado, USA, sammen med kona Terry og sine to barn.

E-bok kan kjøpes her: E-bok.no

Les smakebit fra boken her:

Bokdetaljer
Forfatter Robert Cornuke
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-017-4
Innbinding Pocket
Antall sider 226

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra