• Så du vil ikke gå i kirken mer? - en uventet reise

Så du vil ikke gå i kirken mer? - en uventet reise

av Wayne Jacobsen og Dave Coleman

  • Kr 199,-

  •   Kr 279,-
Antall

Så du vil ikke gå i kirken mer? - en roman

Den overarbeidede og desillusjonerte pastoren Jakob Colsen blir tilfeldigvis kjent med Johannes, en fremmed som på mange vis minner ham om apostelen med samme navn. En rekke møter med Johannes og en  familiekrise hjelper Jakob med å forstå hva som virkelig teller i livet: en tro som bunner i et nært og stabilt forhold til universets Gud. Etter å ha blitt skuffet et over kristendommen, må Jakob legge av seg vanene som har fått troslivet hans til å råtne på rot, og gjenoppdage den kjærligheten han kjente i hjertet første gang han kom til tro.

Så du vil ikke gå i kirken mer? er en utfordrende og svært personlig beretning om én manns reise fra prestasjonsbasert kristendom til et kjærlig vennskap med Kristus som gjennomsyrer alt han gjør, tenker og sier. Som Johannes sier til Jakob: «Det er ingenting Far ønsker mer for deg enn at du skal dumpe rett ned i hans kjærlige fang og bli sittende der resten av livet.»

Wayne Jacobsen var pastor i 20 år, og medredaktør på bladet Leadership Journal. Som leder for Lifestream Ministries reiser han nå verden rundt og hjelper mennesker med å få et dypere liv med Jesus og å dele dette livet med andre. Han har samarbeidet med andre forfattere på mange bøker om åndelig nærhet og fellesskap i relasjoner, blant annet Skuret, He Loves Me og A Man Like No Other. Han skriver mye på Lifestream.com, og har en  podcast som du finner på theGodJourney. com. Han bor i Newbury Park, California med sin kone, som han har vært gift med i 40 år. De er velsignet med mange barn og barnebarn.

Dave Coleman er pensjonert sykehusprest. Han underviser og hjelper andre på deres vandring med Jesus. Dave bor i Visalia, California.

Les udtrag fra boken her:

Bokdetaljer
Forfatter Wayne Jacobsen og Dave Coleman
Oversetter Andreas Kristiansen
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-125-6
Innbinding Pocket med klaffer
Antall sider 232

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra