Skru på hjernen

av Dr. Caroline Leaf

  • Kr 299,-

Antall

Innholder 21-dagersplan for hjernerens. Mer enn 350 000 bøker solgt

Skru på hjernen - Nøkkelen til større livsglede, klarere tanke og bedre helse. 

Du er ikke et offer  for din egen biologi!
Måten vi tenker på påvirker oss både fysisk og emosjonelt. Dagens kultur oversvømmes av usunne tanker som skaper ideelle forhold for sykdommer, om de får lov å stå uimotsagt. Med støtte i naturvitenskapelig og medisinsk forskning for­klarer dr. Caroline Leaf hvordan du finner «bryteren» i hjer­nen som gjør at du kan leve et lykkeligere, sunnere og bedre liv, nå målene du setter deg, få tankelivet under kontroll – ja, til og med bli mer intelligent! Og hennes 21­ dagersplan for «hjernerens» hjelper deg skritt for skritt gjennom prosessen med å bytte ut usunne tanker med sunne tanker.  Klar for en nyttig opprenskning i tankelivet med alle de for­delene det vil gi deg? 

Anbefalinger
«En meget inspirerende bok som vil hjelpe deg til å forstå hvordan ditt liv er influert av dine tanker. Kunnskapen om hvordan hjernen responderer til dine tanker og hvordan de påvirker din livskvalitet helt ned til cellenivå er meget interessant og utfordrende. Den vil hjelpe deg til å leve ut det Bibelen sier om å ta ’enhver tanke til fange under lydighet mot Kristus’. La deg inspirere og bli fornyet i ditt sinn.» 
MARGARETA MAGNUS,  forkynner, Ungdom I Oppdrag

«I ’Skru på hjernen’ lærer du ut fra vitenskapen og Bibelen om den fantastiske, gudgitte kraften sinnet vårt er i besittelse av.»
JOYCE MEYER, bibellærer og forfatter

 

DR. CAROLINE LEAF er kommunikasjonspatolog og audiograf, og har arbeidet med kognitiv nevro vitenskap siden 1985. Hennes pioner­ arbeid innen nevroplastisitet  – at endringer i tankegang ska­ per faktiske endringer i hjernen og kan føre til atferdsendringer – ledet henne videre til det hun forsker på i dag, nemlig hvor­ dan vitenskapelige funn støttes av Skriften og vise versa. Dr. Leaf er hyppig gjest på flere amerikanske TV­-kanaler.

Les utdrag av boken:

Reklamevideo:

Bokdetaljer
Forfatter Dr. Caroline Leaf
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-053-2
Innbinding Innbundet
Antall sider 212

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra