Skru på hjernen

av Dr. Caroline Leaf

  • Kr 299,-

Antall

Boken er ikke trukket tilbake. Styret i Ventura forlag har vurdert flere innspill som har kommet angående bokas innhold. Boka berører legevitenskaplige teorier på en måte vi som lekmenn ikke uten videre kan bedømme i detalj. Og det er delte meninger i fagmiljøene rundt denne tematikken. Men vi erfarer at mange har fått hjelp gjennom Dr. Caroline Leafs 21 dagers plan for hjernerens. Derfor velger vi å fortsatt selge boken.

Innholder 21-dagersplan for hjernerens. Mer enn 350 000 bøker solgt

Skru på hjernen - Nøkkelen til større livsglede, klarere tanke og bedre helse. 

Du er ikke et offer  for din egen biologi!
Måten vi tenker på påvirker oss både fysisk og emosjonelt. Dagens kultur oversvømmes av usunne tanker som skaper ideelle forhold for sykdommer, om de får lov å stå uimotsagt. Med støtte i naturvitenskapelig og medisinsk forskning for­klarer dr. Caroline Leaf hvordan du finner «bryteren» i hjer­nen som gjør at du kan leve et lykkeligere, sunnere og bedre liv, nå målene du setter deg, få tankelivet under kontroll – ja, til og med bli mer intelligent! Og hennes 21­ dagersplan for «hjernerens» hjelper deg skritt for skritt gjennom prosessen med å bytte ut usunne tanker med sunne tanker.  Klar for en nyttig opprenskning i tankelivet med alle de for­delene det vil gi deg? 

DR. CAROLINE LEAF er kommunikasjonspatolog og audiograf, og har arbeidet med kognitiv nevro vitenskap siden 1985. Hennes pioner­ arbeid innen nevroplastisitet  – at endringer i tankegang ska­per faktiske endringer i hjernen og kan føre til atferdsendringer – ledet henne videre til det hun forsker på i dag, nemlig hvor­dan vitenskapelige funn støttes av Skriften og vise versa. Dr. Leaf er hyppig gjest på flere amerikanske TV­-kanaler.

Bokdetaljer
Forfatter Dr. Caroline Leaf
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-053-2
Innbinding Innbundet
Antall sider 212

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra