• Styrk din selvtillit - fra usikker til trygg på deg selv

Styrk din selvtillit - fra usikker til trygg på deg selv

av Kristin L. Berge

  • Kr 299,-

  • Forlag: Partner
  • Tilgjengelighet: 93
Antall

Har du kjent at du ikke strekker til noen ganger, eller du føler du ikke er god nok? Kanskje opplever du at andre mennesker overkjører deg og din personlighet? Dette bunner i at du ikke er trygg på deg selv. Usikkerhet kan gjøre at du ikke klarer å være deg selv fullt ut. Gud sier: «Vær frimodig og sterk, for Jeg er med deg». Han ønsker at du skal være fri, modig og sterk på en gang. Dette vil gjøre deg hel på innsiden så du begynner å heie på deg selv. Når du blir mer trygg i deg selv, vil du få det mye bedre med både deg selv og andre. Nå er spørsmålet: «hvordan kommer du dit»?

Kristin vil i denne boken gi deg 12 nøkler til hvordan du kan styrke ditt indre liv så du blir mer frimodig og sterk på innsiden.
Det vil hjelpe deg i relasjoner, med hvordan du har det og til å utrette det du er ment å skulle gjøre i livet.

 

Anbefaling
«Kristin har skrevet en bok som kan forandre deg. Hun deler ærlig fra sin egen vei til bedre selvtillit, og gir konkrete tips til hvordan du kan få mer tro på deg selv og frimodighet nok til å våge å gå inn i alt det Gud har for deg. Kristin viser hvordan du kan reise deg opp på innsiden, ved Guds hjelp, slik at du får det bedre med deg selv og andre. Hun inspirerer til å gjøre en innsats for å styrke deg selv, for å bli i stand til å løfte, oppmuntre og elske andre. Dette er en lettlest bok med dybde, og jeg anbefaler den gjerne!»
Grace S. Torsøe Johansen 
redaktør for Kvinner i Nettverks magasin, Begeistret.

 

Om forfatteren
Kristin Løland Berge er forfatter, gründer og kursholder. Hun bor med mannen, Tarjei Berge, og tre barn i Kristiansand. Hun opplevde et stort vendepunkt og kjente kallet sitt ble sterkere etter at hun var på bibelskole på Hawaii i 2011. Etter det har hun lyttet til Guds stemme og gått på det han sier til henne. Å lytte til Guds stemme er noe Kristin brenner for å gi videre til andre, det er en av hennes hjertesaker. Hun har kurs om dette på nettsiden sin kristinlberge.no  Kristin er sykepleier, og sluttet som avdelingsleder for å kunne gjøre alle prosjektene hun kjente at Gud la ned i hennes hjerte. Hun har skrevet to andre bøker, «Inn i Guds nærhet» (2018, Proklamedia) og «Kampen foregår i tankene» (2020, Proklamedia). Hennes hovedtjeneste er å utruste og bygge opp andre kristne så de skjønner mer av livet sammen med Gud. Hun kjenner på en kjærlighet og glede over å kunne hjelpe folk til å leve i alt Gud har for dem. I 2021 startet hun en mentorgruppe, der hun underviser og utruster kristne over hele Norge, så de kan utvikle sterkere røtter 
i troen sin. Kristin har en praktisk og enkel framgangsmåte. Hun forklarer dype, åndelige sannheter slik de er lette  å forstå og integrere i eget liv. 

Les utdrag av boken:

Bokdetaljer
Forfatter Kristin L. Berge
Forlag Partner forlag
ISBN 9788284020136
Innbinding Innbundet
Språk Bokmål
Antall sider 154

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra