Tilgivelse og nåde

av John og Carol Arnott

  • Kr 185,-

Antall

LÆR Å GI TILGIVELSE  I  GAVE TIL DEG SELV OG ANDRE

Tilgivelse og nåde er tett sammenvevd. I en verden som krever rettferdighet og er fremmed for nåde, kan vi ikke forstå Guds barmhjertighet før vi mottar hans kjærlighet. Først når vi skjønner rekkevidden av hans nåde, blir tilgivelsen en uunnværlig del av kristenlivet.

La John og Carol Arnott lære deg å gi tilgivelsens gave til både deg selv og andre. Du kan leve i nåde og unngå å falle i fellen der du krever rettferdighet fra dem som har såret deg. Bli inspirert av fantastiske vitnesbyrd om hva som skjer når du overlater rett- ferdigheten i Guds hender. Da vil du og mennesker rundt deg oppleve frihet og legedom!

«John  og Carol  gir eksempler  og grunner  til å tilgi som vil gi deg så sterk lyst til å tilgi at du ikke ville trodd det var mulig.  Carol er forbløffende åpen når hun forteller personlige historier om tilgivelse. Denne boka vil forandre livet ditt – for alltid.»

–R.T. Kendall (fra forordet)

John og Carol Arnott er grunnleggerne  av «Catch the Fire»  og har hovedansvaret  for det verdensomspennende Partners in Harvest-nettverket av menigheter. Som internasjonale  talere har John og Carol blitt kjent for sitt fokus på Guds farskjærlighet. De har sett millioner av liv bli berørt og forandret av Guds berøring og hans uendelige kjærlighet for mennesker.

 

 

Les utdrag av boken her:

Bokdetaljer
Forfatter John og Carol Arnott
Forlag Ventura
ISBN 9788283650389
Innbinding Innbundet
Antall sider 68

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra