• Tro seriøst

Tro seriøst

av Tone Dalhaug

  • Kr 249,-

Antall

Utsolgt kan kjøpes fra feks. Adlibris

 

Møt Hanna, Daniel, Roger, Charlotte og andre ungdommer som deler sin tro på Gud. Åpent og ærlig, om det fantastiske og det vanskelige.

«Tro Seriøst er en nydelig bok der ungdommer deler tanker om - og erfaringer med Gud på en ærlig, direkte og ekte måte. Alle har sine liv å leve og sine valg å ta. Noen er tøffere enn andre, men Gud som far er den samme. Tone Dalhaug har laget en flott bok som tegner et bilde av en Gud som kan møte oss der vi er. Den er full av illustrasjoner og bilder, personlige hilsener og anbefalinger. Lettlest og nær.
Boken passer både for dem som ikke kjenner til Gud og kristendommen, de som leter og lurer, og for dem som allerede tror.
Den perfekte gaven til både konfirmanter og eldre ungdommer.»

Tidligere redaktør i Familie & Medier Linda Askeland

P.S. Den kan med fordel også leses av voksne.

 

* * *

«Jeg kicka på Tones idè så snart jeg hørte om den. Ingenting slår en ekte troshistorie! Mye kan diskuteres om tro, men når en person deler sine erfaringer med Gud er det vanskelig å ikke lytte til dem. I kommunikasjon med unge mennesker har jeg lært det samme som Tone får formidlet i denne boken; ekte tro, ekte liv, ekte mennesker er en uslåelig gripende kombinasjon. Les denne boken og spre den til andre. Bruk den som inspirasjon; kan alle disse ulike ungdommene tro på Jesus, så kanskje også jeg kan.»

David Hasseløy tidligere leder for Tentro konfirmasjon

* * *

«Ingenting er sterkere enn historiene vi deler med hverandre fra vårt eget liv og våre egne opplevelser!  I denne boken har ungdom sluppet til med sine fortellinger og sine stemmer. Derfor er denne boken viktig!»

Hans Inge Fagervik • komponist, artist og foredragsholder

Les utdrag fra boken her

Bokdetaljer
Forfatter Tone Dalhaug
Forlag Ventura
ISBN 9788283650495
Innbinding Softcover
Antall sider 120

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra
Nøkkelord: konfirmasjon, ungdom, tro, jesus, bibel