• Tro som overvinner

Tro som overvinner

av Egon Davidsen

  • Kr 149,-

  •   Kr 229,-
Antall

Hvordan kan vi stole på Gud i motgang, økonomiske utfordringer eller når omstendighetene i livet rokkes? 

Egon vil ta deg med på en reise i sin trosvandring som begynte for mange år siden. I dag har han lært at troen holder. Den holder i alle livets ulike utfordringer og faser. Noen synes at tro er vanskelig – den er for de svake, eller for de sterke. Gud er der for deg i alle livets faser. Gi ikke opp å tro på Gud. Han er alltid trofast. Det er ofte vi som roter det til og gjør ting komplisert. Følg ham, og du skal se at troen reiser seg på innsiden av deg. Et spennende liv fylt av små og store mirakler i hverdagen venter deg. La ingen kyniske tvilere ta fra deg din tro og din forventning til at Gud gjør under.

«Egon Davidsen bruker eksempler fra sitt eget liv som illustrerer hvordan troen bærer når det menneskelig sett ser umulig ut. Les boken med et åpent hjerte og sinn, og få del i den rike arven av troens mange aspekter!»
– Jan Halvorsen, pastor i Zoé Kirken, Fredrikstad

Egon Davidsen er gift med Maryann. De har gått to år på Livets Ords bibelskole i Sverige, og i 1984 dro de ut som misjonærer, først til Danmark, hvor de arbeidet med tv-arbeid, menighet, bibelskole og misjon i mer enn 15 år. Egon har som misjonsleder, pastor  og bibellærer bidratt til at mange menigheter  har blitt plantet i Skandinavia, Øst-Europa og Afrika. Ekteparet har også reist til India,  Filippinene, Dubai m.m., hvor de har vært med på store kampanjer med opp til  300 000 deltakere. I 2005 flyttet de hjem til Norge, hvor de var med å bygge opp Zoé Kirkens bibel skole i Fredrikstad. I 2010 flyttet de nærmere Oslo og engasjerte seg i arbeid med deltidsbibelskole og lovsangsfester i Bredtvet kirke. De arbeidet på Troens  Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt som er tilknyttet Jesus Church i Oslo etter at den flyttet fra Sarons Dal, og i 2011 startet de en menighet i Kolbotn for Jesus Church. I dag er de engasjert med menighetsarbeid i Follo der de startet Familiekirken i  2013. De har også startet deltidsbibel skoler i Pakistan og India, og bidrar til at evangelister, skolebarn og barnehjem får hjelp.

Bokdetaljer
Forfatter Egon Davidsen
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-062-4
Innbinding Softcover med klaffer
Antall sider 126

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra