• Uten Skam

Uten Skam

av Christine Caine

  • Kr 149,-

  •   Kr 249,-
Antall

Uten skam - Slipp bagasjen, grip friheten, bli den du er skapt til å være

Skam kan anta ulike former. Den skjuler seg i skyggene hos den mest selvsikre og vellykkede som strever med å balansere jobb og barn, og i hjertet til den knuste, misbrukte og kuede kvinnen som har fått høre at hun er ingenting verdt. Men Christine Caine vil at leserne skal vite dette: Du kan bli fri. Grip tak i Jesu kraft i dag og ta skrittet inn i framtiden! Lev uten skam! 

«Uten skam går så dypt at den setter i frihet, og så høyt at den gir vin­ger til å leve i denne friheten ... Jeg anbefaler boken på det varmeste!»
– Elin Linde Fagerbakke, leder av Kvinner i Nettverk

«Jeg har kjent Christine Caine i en årrekke og det er en stor glede for meg å anbefale denne boken der Christine åpenhjertig og rett på sak tar opp et høyaktuelt tema, og gir oss del i sin livshistorie.»
– Anne Christiansen, leder for JesusKvinner


«Uten skam gjorde et dypt inntrykk på meg. Den er ærlig og åpen om utfordringer i livet som vi alle møter på. Den er lettlest, fengende og ærlig.»
– Tanja Lundberg Rønhovde, Credokirken Bergen


«Christine Caine er en dame som virkelig lever det livet hun snak­ker om, og boken Uten skam er en av hennes desidert beste bøker. Hun deler livet på en åpen, ærlig og genuin måte.»
– Brit Krogedal, pastor og leder av Intro Sisterhood


«Denne boka er en sprell levende nøkkel for kvinner som lengter etter å bli satt fri fra kvinnens verste fiende: skammen. Nå er det din tur til å skinne!»
– Astri W. Gellein Laurendz, programleder TV Visjon Norge

Om forfatteren:

Christine Caine er en australsk­ født, greskættet Jesus­elsker, aktivist, forfatter og forkynner. Hun brenner for rettferdighet, og sammen med mannen sin har hun stiftet The A21 Campaign, en organisasjon som bekjemper menneskehandel. I 2015 stiftet de også Propel Women som jobber for å løfte opp kvinners kall, utruste dem til å lede og lykkes, og til å finne sin gudgitte hensikt. Christine elsker ord, og med glohet, kruttsterk cappuccino som drivstoff snakker hun for fort, prater for mye og skriver i vei på bøker. Hun, mannen og de to døtrene deres bor i California, USA.

Andre anbefalinger:

«Av alle de bøker Christine Caine har skrevet, er Uten skam den som har størst potensial til å lege knuste og sårede men­nesker på dypet. Hvert eneste kapittel er gjennomsyret av rå åpenhet, helbredende nåde og bibelsk håp. Enten det er du selv eller noen du kjenner som sliter, vil denne boka bygge tro­ en din og gi det du trenger for å ta skrittet fra skam til frihet – og videre inn i Guds ultimate plan for livet ditt.»  
Craig Groeschel Seniorpastor i Life.Church

«Christine Caine er umiskjen­ nelig salvet, skamløst Kristus­ fokusert og ubarmhjertig ærlig. Kort sagt: Hun er i en klasse for seg. Du – din sjel – har ikke råd til ikke å lese henne.»
Ann Voskamp, New York Times bestselgende forfatter

 

 

Bokdetaljer
Forfatter Christine Caine
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-021-1
Innbinding Innbundet
Antall sider 188

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra