Uventet - Christine Caine

av Christine Caine

  • Kr 149,-

  •   Kr 249,-
Antall

Uventet - Legg frykten bak deg, gå videre i tro, kast deg ut i eventyret

Men når det uforutsigbare rokker ved troen vår, har vi lett for å forskanse oss bak våre murer, bytte ut håp med frykt. Er det mulig ikke bare å forvente det uventede, men til og med ønske det velkommen?
Gjennom bibelsk innsikt og inspirerende fortellinger vil Christine Caine hjelpe deg med å ta steget ut i det eventyrlige livet Gud har planlagt for deg – både det kjente og det ukjente. Ved hjelp av dramatiske hendelser fra hennes eget liv, vil hun hjelpe deg å takle svik og skuffelser over at planer faller i grus og gi deg praktiske steg for få bukt med redselen som er din respons på det ukjente. Hun vil vise deg hvordan du kan få større utholdenhet i troen ved hjelp av Guds ord og inspirere deg til å leve i håpefull forventning til Guds godhet.

Anbefaling:

Christine Cane har en egen evne til å by på seg selv, og deler egne erfaringer om hvordan hun møter det uventede. Hun  klarer å formidle håp selv i møte med alvorlig sykdom, relasjonelle skuffelser og andre utfordringer som livet byr på med en god dose humor. Hennes åpne og transparente måte å dele på gjør boken veldig praktisk og relevant. Den er fylt av gullkorn og visdom som hjelper leseren til å lykkes med livet. Jeg vil derfor anbefale den til alle.
– Brit Krogedal, Hillsong Norge

«En strålende mestrings-strategi for de av oss som stadig overrumples av uventet frykt. Cristina inspirerer leserne til å bevæpne seg radikalt ene og alene med Guds løfter.»
– Astri Weber Gellein Laurendz, Evangelist og programleder i Visjon Norge

Christine Caine er en australsk født, greskættet Jesus-elsker, aktivist, forfatter og internasjonal forkynner. Hun brenner for rettferdighet, og sammen med mannen sin, Nick, har hun stiftet The A21 Campaign, en organisasjon som bekjemper menneskehandel. De har også startet Propel Women som jobber for å løfte opp kvinners kall, utruste dem til å lede og lykkes, og til å finne sin gudgitte hensikt. Christine og Nick bor i Sør-California sammen med sine to døtre Catherine og Sophia.

Bokdetaljer
Forfatter Christine Caine
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-059-4
Innbinding Innbundet
Antall sider 230

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra