Tro for en tid som denne (ny revidert 2023)

av Kjell J. Tveter

  • Kr 299,-

  •   Kr 349,-
Antall

BESTSELGER solgt i 4000 eks. 

Ny revidert utgvave i farger og med utvidede temaer innen kjønnsidentitet og wokisme

Ett vekkerrop og en brannfakkel

Tro for en tid som denne blir enda mer nødvendig å lese. Det er svært gledelig at denne boka kommer i nyutgave – med tillegg av det brennhete emne om kjønnsidentitet og woke-bevegelse. Det er svært viktig at også folk utenfor universitetene blir informert
om de tanker som tar herredømme – og bestemmer samfunn og politikk. Tveters bok er en håndbok i seierstro. Den gir legfolket grunn laget for å ta alle tanker til fange under lydighet mot Gud, ut fra Bibelen. 

– Finn Jarle Sæle,
redaktør i Norge IDAG

 

«Dr. Kjell J. Tveter har tidligere skrevet flere solide bøker om evolusjonslæren og kristen skapelsestro. Nå har han gått et skritt videre og skrevet en mer apologetisk orientert bok. Han går inn på livssyn, ideologier, filosofiske retninger og tenkemåter som preger vår tid og vårt folk. Han avslører disse retningene og deres negative innflytelse, og påviser det gode bibelske alternativet.

Tveter har gjort et imponerende arbeid, som både er et vekkerrop og en brannfakkel. Jeg håper særlig forkynnere, kristenledere og kristne ungdommer studerer denne boken.»

 

       – Johannes Kleppa,
forkynner og tidligere redaktør i Dagen

 

«Kjell Tveters nye bok er fascinerende lesning om de ulike livssyn i vår tid, blant annet materialisme, ateisme, naturalisme og den kristne livsanskuelsen. Han gjennomgår konsekvensene av vår tids elites avvisning av den åndelige dimensjon, samt ser på svakhetene ved Darwins evolusjonslære og hvordan moderne vitenskap hele tiden forandrer seg alt etter hvilke teorier som er populære. Tveter danner et komplekst bilde av tilværelsen som også bidrar til refleksjon rundt spørsmålet om hvordan vi bør leve for å få et best mulig liv. Dette er en svært viktig bok!»

            – Hanne Nabintu Herland

religionshistoriker, forfatter og
grunnlegger av The Herland Report

 

«I denne boken gir Kjell J. Tveter et imponerende bidrag til at vår kjærlighet til Gud kan vokse, og at denne kjærligheten i høyeste grad involverer vår forstand.
I sannhet utruster den oss som troende for en tid som denne …»

            – Elin og Geir Fagerbakke,

leder for Kvinner i nettverk
og Nettverk for menn

 

«Dr. Kjell Tveter har igjen skrevet en meget viktig bok for vår tid. Spesielt blant unge er det et enormt behov for svar på vanskelige spørsmål.  Og dette har Kjell en egen evne til å formidle på en lettforståelig måte.  Boken Tro for en tid som denne vil jeg anbefale på det varmeste, den er så viktig i vår tid.»

            – Håkon Fagervik,
evangelist

 

«Denne imponerande boka er lettlest og veldig bra for både ungdom og vaksne. Tveter gir ein skarpskodd analyse av mange viktige sider ved utviklinga av vår sivilisasjon. Boka er god apologetikk som kan føre menneske til tru på den levande Gud. Den viser at vi står i ein åndskamp for å gjenvinne og ta vare på vår kristne kulturarv. Ei viktig studiebok til lærdom og opplysning som bør lesast av alle!»

– Asbjørn Simonnes PhD,
dosent ved HVO og dagleg leiar av Oase

 

«Wow! Gud finnes! Ferdig snakka!»

            – Lill May Vestly,
foredragsholder og samfunnsdebattant

 

Finnes også som e-bok: Bestill her

 

Reklamevideo

Bokdetaljer
Forfatter Kjell J. Tveter
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-051-8
Innbinding Innbundet
Antall sider 344
Vekt 610 gr

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra