I Pappas armer

Bjørnar og Maiken

av Wendy Gjerstad og Olivia Filippi

  • Kr 179,-

  •   Kr 249,-
Antall

Bjørnar og Maiken gleder seg, for de har fått besøk av bestemor og bestefar. Det er alltid så gøy! Gjennom samtaler og historier fra Bibelen får de høre at Gud elsker alle mennesker. 

Boken "I pappas armer" inneholder  hørespill  med  sang  og  musikk, tekst og fargerike bilder. Vi blir blant annet kjent  med  fortellingen  om  sauen  som  gikk  seg  bort og  om  den  fortapte  sønn.  Opplev  hvordan  bibel­ historiene kan gjøre et nytt og enda sterkere inntrykk på barna.

Anbefaling
Denne nydelige barneboken gir en god og trygg lese- og lytteopplevelse for både store og små. Tekst og sanger er proppfulle av gode verdier og jeg anbefaler den på det varmeste.
– Bjarte Leithaug

WENDY GJERSTAD har tidligere utgitt Bjørnar og Maiken – Jona og den store fisken. Hun har også skrevet sangene som hører til bøkene.
OLIVIA FILIPPI har illustrert boken med gode farger som gir liv til både mennesker og dyr. 

Dette er en unik bok hvor barne selv kan leve seg inn i fortellingen sammen med Bjørnar og Maiken på CD. Gode stemmer leser boken på en fin og troverdig måte. Du kan føle at du er i ørkenen og rir på kamel eller at du leter etter sauen som gikk seg bort og ble funnet. Lystige og glade sanger i et moderne lydbilde gir en fin ramme og godt innhold til boken. 

Alder: 4–10 år.

 

Bokdetaljer
Undertittel Bjørnar og Maiken
Forfatter Wendy Gjerstad og Olivia Filippi
ISBN 978-82-8365-002-0
Innbinding Innbundet med farger
Antall sider 48 + lyd-CD

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra