Milos magiske reise

av Norton Juster

  • Kr 249,-

  •   Kr 299,-
Antall

Den beste boka du aldri har hørt om!
For snart 60 år siden kjørte gutten Milo lekebilen sin inn i Visdommens
land, og inn i millioner av leseres hjerter. I USA er Milos magiske reise (The Phantom Tollbooth) en klassiker på linje med Alice i Eventyrland, full av ordspill og spillopper, men i Norge er den nesten ukjent. Inntil nå.

Nå har du også muligheten til å følge Milo, Tidspa og Tullbillen på deres reise for å redde prinsessene Mål og Mening. Milos magiske reise handler om alt vi ikke vet, alt vi ikke visste vi visste, og alt midt imellom. Det er en bemerkelsesverdig fortelling med humor, ironi, galskap, varme og sjarm – med nesten hundre herlige illustrasjoner av Jules Feiff er.  Uansett om du er ung eller gammel: For et eventyr du har i vente!  «Du lærer ofte mer av å ta feil av riktig grunn enn av å g jøre noe riktig av feil grunn.» «Jeg leste Milos magiske reise første gang da jeg var ti år. Jeg har fortsatt bok anmeldelsen jeg skrev.

 

Den begynte sånn: ‘Dette er verdens b e s t e b ok .’»– Anna Quindlen, The New York Times

 

«Milos magiske reise er første gang jeg åpnet en bok uten noe spesielle forventninger og gradvis ble klar over at jeg holdt en kommende klassiker i hendene.» – Emily Maxwell, The New Yorker

 

Les utdrag fra boken:

 

Sjekk ut denne også:

Bokdetaljer
Forfatter Norton Juster
Oversetter Andreas Kristiansen
ISBN 978-82-8365-094-5
Innbinding Innbundet med smussomslag
Antall sider 232

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra