• På jakt etter identitet

På jakt etter identitet

av Karen Graaten

  • Kr 249,-

Antall

På jakt etter identitet - min vei ut av kaoset

«Veien jeg har gått, har jeg gått alene med Gud. Ingen har forsøkt å presse eller overbevise meg i spørsmålene rundt homofili og identitet. Men jeg har fått en dyp overbevisning fra Gud. Jeg opplever det som et ansvar å formidle videre det som jeg selv har fått se og erfart.»

Med stor sorg har Karen Graaten sett hvordan Bibelens troverdighet blir revet ned av stemmer som fremmer et annet syn på samliv og ekteskap enn det som til alle tider har vært kirkens klassiske syn. Bibelen er klar, men når vi begynner å stryke det som ikke passer oss,
bryter vi ned dens autoritet og kraft, og alt blir tåkete.

Vi lever i et land med lovfestet ytringsfrihet. Det skulle man knapt tro i spørsmålene rundt kjønnsidentitet. Nå våger mange knapt å ha noen mening om saken i det offentlige rom, bortsett fra de som heiser regnbueflagget. Men det finnes mange andre stemmer i vårt land som gråter over utviklingen, og som aldri kommer til orde uten å møte massiv motstand. Karen Graaten ønsker med denne boken å gjøre det enklere å følge Bibelen. Hun håper også at kirkeledere kan forstå tematikken bedre gjennom hennes vitnesbyrd.

 

Anbefalinger

«Denne boken gir god veiledning for den som vil være en Jesu etterfølger i en kultur som har tatt avskjed med bibelsk kristendom.» 
Alv Magnus
Tidligere leder for Ungdom i Oppdrag

 

Les utdrag fra boken her:

Bokdetaljer
Forfatter Karen Graaten
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-177-5
Innbinding Pocket med klaffer
Antall sider 132

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra