• Majestet - Den hellige Gud

Majestet - Den hellige Gud

av A.W. Tozer

  • Kr 149,-

  •   Kr 229,-
Antall

Å frykte Herren er opphav til visdom,
å ha de helliges kunnskap er forstand.

Ordsp 9,10

 

Deler av kristenheten har oppgitt sin høyverdige forståelse av Gud. Mange har ikke lenger noe forhold til begreper som «majestet» eller «hellig». Det har ikke skjedd bevisst, men litt etter litt og uten viten og vilje. Med det lavere synet på Gud har en helt ny filosofi om det kristne livet dukket opp, der vi har mistet religiøs undring og bevisstheten om det guddommelige nærværet.

Dr. A. W. Tozer (1897–1963) var godt kjent i evangeliske kretser både for sin lange og fruktbare tid som redak- tør av «Alliance Witness» så vel som sin tid som pastor i en av de største Alliance-menighetene i Chicago- området. Han ble kjent som en profet på grunn av sine gjennomgripende bøker med fokus på et dypere åndelig liv.

 

Anbefalinger på Amazon.com
«Hvis du føler deg overveldet av problemer, les denne boken. Den utforsker Guds egenskaper. Denne boken er så dyp at jeg noen ganger bare leser et avsnitt og bruker dagen til å tenke på det. Jeg leser boken  stadig på nytt.»

«Dette  er en av de bøkene som alle kristne burde lese. Den er kraftfull og livsforandrende. Ditt forhold  og kjærlighet til Herren vil bare vokse fra side til side.»

«Tozer utforsker Guds egenskaper på en måte som vil gi deg ærefrykt over hvor ufattelig  stor vår elskede  Far egentlig er. Det er lenge siden min ærbødighet for Gud har blitt berørt på denne måten. Jeg har lest boken flere ganger og bruker den som andaktsbok.»

Bokdetaljer
Forfatter A.W. Tozer
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-071-6
Innbinding Pocket
Antall sider 174

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra