La ilden brenne

av Rolland Baker

  • Kr 149,-

  •   Kr 228,-
Antall

Kjærligheten gir varig vekkelse

Det er ikke vanskelig å få øye på den vekkelsen IRIS Global står i i Afrika: Titusenvis av nye menigheter og hundretusenvis av liv overgitt til Kristus.

 

Men hvordan kan en slik vekkelse vare over så mange år? Hva er nøkkelen? I stedet for å gi oss en modell å overføre – for alle står vi i vår egen sammenheng – forteller Rolland Baker oss om de fem kjerne verdiene som utgjør selve grunnfjellet i arbeidet i IRIS Global, og hvordan overnaturlig kjærlighet holder brannen brennende. Disse fem prinsippene fører oss inn i et samarbeid med Den hellige ånd og drar dermed Guds rike til seg.

«Denne boken beskriver på en unik måte selve hjerteslagene i vekkelsen ekteparet Baker har fått stå i. Du holder en spesiell bok i din hånd. Les den med to øyne på sidene og to ører mot himmelen ...»

– Elin og Geir Fagerbakke

 

«Denne boka forklarer på en flott måte hva vekkelse er og hva det vil si å vandre i Guds nærvær. Jeg for min del ble både inspirert og utfordret. La ilden brenne er full innsikt med stor overføringsverdi.»

– J.D. King

 

Om forfatteren

Rolland Baker har viet sitt liv til å tjene de fattige og forkynne Jesu navn, slik hans foreldre og besteforeldre også gjorde. I over tretti år har Rolland og Heidi Baker ledet Iris global, en misjonsorganisasjon som vil være med på å bringe alle sider ved Guds rike til Jorden, og med et særskilt kalt til å tjene de aller fattigste i Mosambik. Rollands brann er å forkynne et budskap om kjærlighet og barnlig tro.

Les smakebit av boken:

Bokdetaljer
Forfatter Rolland Baker
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-042-6
Innbinding Pocket med klaffer
Antall sider 140

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra