• Se, jeg er med dere alle dager

Se, jeg er med dere alle dager

av Thormod Iversen

  • Kr 279,-

Antall

Se, jeg er med dere alle dager!

Om Solveig og Roald Juliussen i evangeliets tjeneste

Skrevet av Thormod Iversen

Mange er de som har fått stifte bekjentskap med Solveig og Roald Juliussen og deres iver og engasjement i de ulike menighetene de har betjent. Norge har historisk sett hatt en stor kristen misjonsvirksomhet, og har vært et av de landene som, i forhold til folketallet, har sendt ut mest misjonærer. Solveig og Roald Juliussen er to av disse. De ble begge omvendt til troen på Jesus i tidlige ungdomsår, og fikk også begge ganske tidlig et kall til misjon. Og det var Kongo på det afrikanske kontinentet som ble deres destinasjon.
Her fikk de snart befatning med alle sider av en misjonærs hverdag. Hun som sykepleier og jordmor, han hovedsakelig som forkynner og pastor. I boken får vi også innblikk i hvordan det var å befinne seg midt i dramatikken under opprøret i Kongo i første halvdel av 1960-tallet.
I flere tiår etter tiden i Kongo har Roald tjenestegjort som pastor i ulike norske  Baptistmenigheter, med Solveig trofast ved sin side. Også etter oppnådd pensjonsalder fortsatte Roald sin tjeneste i ennå mange år. Selv i dag, i en alder av 90 år, er han fortsatt på farten og deltar i ulike sammenhenger sammen med sin Solveig.
Boken forteller om de ulike sidene av deres liv og tjeneste: Misjons- og pastortjenesten, det praktiske livet, familien, vitnetjenesten, engasjementet for andre og mye mer.

 

Les utdrag fra boken her:

Bokdetaljer
Forfatter Thormod Iversen
Forlag Ventura forlag
ISBN 978-82-8365-163-8
Innbinding Innbundet i farger
Antall sider 200

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra