• Se meg – Parforholdets muligheter

Se meg – Parforholdets muligheter

av Odd Haugstad

  • Kr 329,-

Antall

Se meg – Parforholdets muligheter

Trofasthet er helsebringende en som er trofast, lever et bedre liv. Kjærligheten er ikke en følelse, men et valg. Den kommer som en følge av gode ord og handlinger. Følelser kan variere i styrke, men forpliktelse er limet som tåler alle typer påkjenninger. Forskning har vist at et godt parforhold bedrer livs kvaliteten både fysisk og psykisk. Dermed har vi de aller beste argumentene for å kjempe for ekteskapet.

SE MEG er full av praktiske eksempler fra hverdagen som viser hvordan man kan videreutvikle et godt forhold eller gjenopprette et raknende parforhold. Boken bygger på nyere forskning på området, og forfatteren knytter på en glimrende måte teori og praksis sammen.

John Gottmans omfattende internasjonale forskning utgjør en bunn­planke i boka. Den henter også kunnskap fra andre kjente navn. C.S. Lewis sier det godt: «Kast ikke bort tiden med å gruble om du elsker ektefellen, handle som om du gjør det.» Virginia Satir sier: «Kjærlige følelser vokser ut av kjærlige handlinger.»

Odd Haugstad er en forfatter som vet hva han skriver om. Han har en omfattende faglitterær bokproduksjon bak seg. Haugstad har den høyeste embetseksamen i spesialpedago­ gikk/psykologi (cand pead spec). Dette er den andre boken om parforhold. Den første kom i 2013 og het Parforholdet – utfordringer og muligheter.

Anbefaling
«Denne boken inneholder mye faglig anerkjent praktisk psyko­logi med effektive praktiske råd som kan skape nye muligheter i ethvert parforhold, og for så vidt også i andre relasjoner. Det fag­lige fundamentet er bygd opp avHaugstads mangeårige studier, erfaringer og arbeid med prak­ tisk psykologi og pedagogikk. Jeg har lest og drøftet Haugstads manuskript og hatt stor glede og nytte av mye i dette. Boken kan varmt anbefales.»
Andreas Aamodt,
psykologspesialist

les utdrag fra boken her:

Bokdetaljer
Forfatter Odd Haugstad
Forlag Ventura
ISBN 9788283651836
Innbinding Innbundet med smussomslag
Antall sider 240

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra