• En Pilegrims vandring

En Pilegrims vandring

av John Bunyan

  • Kr 279,-

  •   Kr 349,-
Antall

En pilegrims vandring er et mirakel i verdenslitteraturen

• Komplett versjon (del I og II)
• Oversatt til 200 språk
• 100 originale illustrasjoner

John Bunyan, en mann av folket, har skrevet et udødelig klassisk verk. Selv om det snart er 350 år gammelt, leses det fortsatt verden over.  Boken er oversatt til mer enn 200 språk og er en av tidenes mest leste.

Del I er fortellingen om Kristen som vil forlate byen Undergang for å søke veien til Den himmelske by. Han må kjempe seg gjennom de største vanskeligheter og farer på veien. (Les mer i bakre klaff.)

Del II handler om Kristens kone, Kristin, og deres fire sønner. De bryter opp fra byen Undergang og legger ut på den strabasiøse reisen for å finne Kristen. Del II har ikke vært utgitt på norsk siden 1973. Teksten i denne nyutgivelsen er oversatt på nytt, og språket er bearbeidet og tilpasset vår tid. Gled deg til å lese en av kristendommens gylne skatter!

John Bunyan ble født i 1628 i Elstow, Bedford­shire i England. Han døde i London 31. august 1688, i en alder av 59 år. Han var både forfatter og forkynner.  Bunyan begynte sitt arbeid på  Pilegrims vandring mens han var inn­satt i Bedfordshires fengsel for brudd på konventikkelplakaten, som forbød religiøse møter utenfor den etablerte engelske kirke. Boken ble trykket i hele 11 opplag i Johns levetid. Del II om Kristin ble først utgitt i 1684.

Finnes også som ebok

Les utrag fra boken:

Bokdetaljer
Forfatter John Bunyan
Oversetter Ellen Ofte Jakobsen
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-077-8
Innbinding Innbundet
Antall sider 370

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra