Fortell dem – Barnas andaktsbok

av Einar Lyngar og Egil Reindal

  • Kr 249,-

  •   Kr 299,-
Antall

Andaktsbok for hele familien – revidert og nyskrevet bestselger

2. opplag februar 2021

Fortell dem
er en gullgruve for en ny generasjon av barn og unge. Boken har vært en viktig kilde til inspirasjon og trosopplæring i mange kristne hjem siden 1952. Den tar deg og familien din med på en spennende trosreise gjennom alle årets dager, og den følger høytider og begivenheter gjennom kirkeåret. Fortell dem inneholder historier om troshelter og bibelske personer, og den formidler kristne holdninger og verdier på en rik og pedagogisk måte. I den nye utgaven avsluttes hver andakt med en kort bønn.

For familier med barn fra 7 år. Boken har et fyldig emneregister med bibelhenvisninger.

 

«Jeg tror mange foreldre og besteforeldre vil oppleve denne boken som en gave.»

– Ole D. Hagesæther

«Denne andaktsboken formidler en grunnleggende klassisk kristen tenkning. Følger du boken gjennom kirkeåret, får barna et godt fundament for sin kristne tro og de vil forstå hva det betyr å leve ut troen i hverdagslivet.»

– Margareta Magnus

«Andaktene i denne boken formidler glede, trøst, ettertanke og utfordring. De daglige refleksjonene gir pulsslag til både små og stores trosliv, gjennom lyse og mørke dager. Den bærende rytmen i disse pulsslagene er den varme formidlingen av det tillitsfulle forholdet til Gud.»

– Peder Solberg

Skrevet av Einar Lyngar - ny utgave revidert og nyomskrevet av Egil Reindal. 
Egil Johannes Reindal (f. 1948) har arbeidet en årrekke blant studenter og skoleungdom i Norge og i Kamerun. Han har vært sokneprest i Den norske kirke, undervist i folkehøgskolen og sammen med sin kone vært 5 år på fulltid i Ungdom i Oppdrag. Siden 2004 har han vært ansatt ved NLA Høgskolen i Bergen.

 

 

Bokdetaljer
Forfatter Einar Lyngar og Egil Reindal
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-019-8
Innbinding Innbundet
Antall sider 404

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra