• Åssen var det' a, Bestefar

Åssen var det' a, Bestefar

av Ingar Clausen

  • Kr 299,-

Antall

Åssen var det' a, Bestefar

En samtalestarter på tvers av generasjoner

Den aller nyeste forskningen inne pedagogikk tilsier at gode, trygge relasjoner er svært viktig for læring. For en ung elev i skolen er det neppe bedre og tryggere enn å snakke med bestefar om det man lurer på. Bestefar kan svare på de spørsmålene eleven ikke tør å spørre om eller stille spørsmål ved i en skoletime. Men alle har kanskje ikke en bestefar å snakke med eller en bestefar som kan svare på alle disse vanskelige spørsmålene?  Da er denne boka gode nyheter.

Denne bestefaren er oppdatert med de nyeste resultatene innen forskning, så her blir leseren forklart både om universets fininnstilling og Darwins utviklingslære. Bestefaren viser at det ikke behøver å være noen konflikt mellom tro og vitenskap, men at det nok kan være ulike syn på livets mange spørsmål. Videre tar boka opp mange andre temaer som kan være vanskelig å snakke om som tristhet og sorg, forelskelse og sex.

«Åssen …» starter alle spørsmålene som stilles bestefar i  denne boka, og bestefar svarer etter beste evne med klokskap og innsikt. Boka kan leses av barnebarnet selv eller gjerne sammen med bestefaren eller bestemoren. Kanskje kan det bli noen fine samtaler med utgangspunkt i boka?  Det er ingen tvil om at det er forfatterens intensjon. Uansett så vil boka gi viktige svar til en ung gutt eller jente som går i livets skole. Det handler til syvende og sist om å mestre livet, kunsten å leve.

 

Innbundet i farger

Kommer ca. 20 oktober 2020

 

Bokdetaljer
Forfatter Ingar Clausen
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-106-5
Innbinding Innbundet i farger

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra