Det nye Babylon - Hvordan Vesten mistet sin storhet

av Hanne Nabintu Herland

  • Kr 349,-

Antall

Det nye Babylon – Hvordan Vesten mistet sin storhet

Utgivelse: Ca 10.09.2018

Det nye Babylon – hvordan Vesten mistet sin storhet beskriver religions­ historiker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden The Herland Report, Hanne Nabintu Herland, det kulturelle forfallet i Vesten. Vi er materielt rike i Norge, men bak den fine fasaden bærer samfunnet preg av en bemer­kelsesverdig sterk jantelov og mangel på respekt for forskjellige meninger. Vi lever på mange måter i en fryktkultur preget av økende hedonisme, etniske konflikter, raseskiller, ensrettede medier og familiens dramatiske sammenbrudd. Vi ser tendenser til en urovekkende  ensomhetskultur, hvor depresjon er vår nye folkesykdom. De verdiene  som holdt samfunnsfellesskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med materialisme og selvrealisering.

Denne boken beskriver hvordan vi fikk dette kulturelle forfallet, men også hvordan vi kan snu denne trenden. Temaene som tas opp berører oss alle. Det handler om Norges fremtid, om vår kulturs overlev­else i en tid der verdens eliter stadig ønsker mer globalisering og institusjonalisering

Om forfatteren: Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden og  nett­-TV kanalen på You­ Tube – The Herland Report, som når millioner årlig. Hun er kjent fra media som en fryktløs sam­ funnskritiker og anti­krigsaktiv­ ist, samt en markant motstander av politisk korrekthet. Herland mener at Europa bør vektlegge sine tradisjonelle  verdier,  og at jantelov  og ensidighet i media bidrar til å svekke den frie tanke i Norge. Når folk ikke våger å si sin mening lenger, vokser  mot­ setningene i samfunnet.

www.hannenabintuherland.com

Bokdetaljer
Forfatter Hanne Nabintu Herland
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-048-8
Innbinding Inbundet
Antall sider 300?

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra