Det nye Babylon - Hvordan Vesten mistet sin storhet

av Hanne Nabintu Herland

  • Kr 249,-

  •   Kr 349,-
Antall

Boken er omtalt på TV2 og i en rekke andre medier
2. Opplag i salg

"Det handler om Norges fremtid, om vår kulturs overlevelse i en tid der verdens eliter stadig ønsker mer globalisering og institusjonaliseringen"

 I DET NYE BABYLON. Hvordan Vesten mistet sin storhet analyserer religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report, Hanne Nabintu Herland, den ekstrem-liberale utviklingen og det kulturelle forfallet i Vesten. De verdiene som holdt samfunnsfelleskapet sammen, slik som solidaritet og empati, har i stor grad blitt byttet ut med grådighet, materialisme og ensidig vekt på selvrealisering.

Samfunnet bærer preg av en bemerkelsesverdig sterk jantelov der respekten for forskjellighet og ulike meninger forsvinner. Vi lever på mange måter i en fryktkultur med utstrakt mediesensur preget av hedonisme, etniske konflikter og raseskiller og familiens dramatiske sammenbrudd. De internasjonale elitene har «stjålet» demokratiet vårt og drevet oss inn i en ny globalistisk struktur som kun de selv tjener penger på. Man har grunnleggende endret definisjonen på hva som er rett og galt.

Boken forklarer hvordan denne prosessen skjedde og trekker frem viktige filosofers og forfatteres bidrag på en måte som gjør at du får en lettfattelig oversikt over drivkreftene bak den destruktive utviklingen.

Mange snakker nå om at den vestlige kulturen står for fall, svekket innefra som en konsekvens av at verdigrunnlaget er endret. Men, det er alltid håp. Boken Det nye Babylon beskriver også hvordan en gjeninnføring av noen av våre viktigste historiske verdier, vil kunne lede vår kultur inn i en ny blomstringsfase med vekt på individets ansvar i fellesskapet, hardt arbeid, solidaritet, fokus på indre verdier og respekt for nasjonal suverenitet. 

«Det er ikke de kriminelle som er den egentlige faren, men den nasjonale galskapen, skapt gjennom en bevisst metodisk nedbryting av hva som er rett og galt.»

Stortingspresident Carl J. Hambro, I saw it happen in Norway, 1940

 

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden Herland Report og nett-TV kanalen på YouTube, som når millioner årlig. Hun er kjent fra media som en fryktløs samfunnskritiker og anti-krigsaktivist, samt en markant motstander av politisk korrekthet. Herland mener at Europa bør vektlegge sine tradisjonelle verdier, og at jantelov og ensidighet i media bidrar til å svekke den frie tanke i Norge. Når folk ikke våger å si sin mening lenger, vokser motsetningene i samfunnet. www.theherlandreport.com

Finnes også som e-bok

Bokdetaljer
Forfatter Hanne Nabintu Herland
Forlag Ventura
ISBN 978-82-8365-048-8
Innbinding Inbundet
Antall sider 292

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra