Om oss

Ventura forlag AS ble stiftet 20. januar 2016. Bak forlaget står 14 personer som har et ønske om å utbre kristen og verdibasert litteratur i Norge.
Våre målgrupper er barn, ungdom og voksne. Vi vil søke både norske og utenlandske forfattere i forlaget. 

Eivind Sætrang er ansatt på heltid som forlagssjef, han har fire års erfaring fra Proklameda. Er utdannet elektro ingeniør, med fire års erfaring som selger i Microtronica på 90 tallet. Deretter har han jobbet som informasjonleder i Ungdom i Oppdrag i 10 år. For deretter fem år som driftsleder på Ungdom i Oppdrags hovedssenter Grimerud i fem år. De siste fire årene har han drevet Proklamedia forlag. 

Kristian Kapelrud er ansatt som grafisk formgiver på deltid. Han har bred erfaring som grafikker i avisen Magasinet og har i tillegg utgitt ni bøker. 

I tillegg er to av våre oversetter/språkvaskere med som eiere av forlaget. Forlaget vil primært bruke eksterne redaktører for norske forfattere. 

I tillegg til bøker vil vi også tilby tolkeutstyr og trådløse mikrofonsystemer fra Chiayo - Eivind er utdannet elektro ingeniør og har erfaring med lyd systemer som teknikker i flere menigheter. Dette er en sidegeskjeft for forlaget slik at vi har flere ben å stå på. 

Vi håper at du vil like våre utgivelser og anbefale dem for venner og kjente. 

Vi har opprettet en facebook gruppe hvor vi kommer til å markedsføre bøkene vår. Sjekk linken her.

 

Eivind Sætrang                       

Forlagssjef
post@venturaforlag.no

Kristian Kapelrud 

Grafisk designer

kristian@alega.no